Svaštara

Dnevni horoskop za 2. avgust

Saznajte svoj dnevni horoskop za 2. august 2023. godine.

Ovan

Posao: Ovaj radni dan mogao bi proteći u sporijem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Posebnu pažnju obratite na slabiju koncentraciju.

Ljubav: U prognozi za vaš ljubavni život ovog dana nema suštinski ništa novo. Preispitivanje i ispravljanje ličnih stavova može biti korisno za buduće razdoblje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Vjerovatno jedan od boljih radnih dana u posljednje vrijeme je pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Bika. Vaš trud, plus pomoć sa strane, daju izvrsne rezultate.

Ljubav: Gotovo sve današnje okolnosti na ljubavnom planu trebale bi vam ići na ruku, ali ipak pripazite da ne iznevjerite očekivanja voljene osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.
Blizanci

Posao: Treći radni dan u sedmici nikako nije povoljan za osobe tipičnog blizanačkog mentaliteta da rade više stvari u isto vrijeme. Moguće su velike greške i veliki propusti.

Ljubav: Astrološka klima ne obećava neke spektakularne rezultate na polju novih ljubavnih osvajanja, ali za očekivati ​​je barem ugodno iznenađenje stare simpatije.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Vrlo je realno da ćete ostvariti sve najvažnije poslovne zadatke koje ste si zacrtali za ovaj radni dan.

Ljubav: Vaše ljubavno polje danas bi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lijep nagovještaj da se opustite i uživate s voljenom osobom.

Zdravlje: Nema većih zdravstvenih upozorenja.

Lav

Posao: Kontraritam tokom današnjih radnih aktivnosti bit će najveća prepreka Lavovima u ostvarenju profesionalnih planova.

Ljubav: Tokom današnjeg dana za hladovinu, očekivanije je da će vaša pažnja biti usmjerena na drugu stranu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Djevica

Posao: Preciznost i marljivost tipičnih predstavnika znaka Djevice danas bi se višestruko mogla isplatiti, prvenstveno u poboljšanju organizacije profesionalnih aktivnosti.

Ljubav: Veći dio današnjeg dana trebali biste imati dobru klimu za uspješne korake na ljubavnom planu, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, bilo da sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Blage reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Bez forsiranja svojih ideja i načina realizacije dogovorenih profesionalnih projekata. Nove velike promjene zahtijevat će kompromise i prilagodbe.

Ljubav: Na prvi pogled mirno more ljubavi, danas možete sresti i upoznati novu simpatičnu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ne samo da je nerealno očekivati ​​značajne promjene, već bi za većinu današnjih Škorpija bilo pametno posvetiti se isključivo poslu koji su već započeli.

Ljubav: Ovaj dan vam baš i nije naklonjen da previše analizirate i preispitujete, kako svoje ponašanje, tako i ponašanje voljene osobe. Što manje razgovora, a što više ljubavi i razmjene lijepih osjećaja.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije na koži.

Strijelac

Posao: Imat ćete sasvim solidne astrološke uslove da se prije svega uspješno posvetite završetku započetih poslovnih obveza. Molimo za strpljenje za nove akcije.

Ljubav: Tokom današnjeg dana tipičnim Strijelcima bilo bi dobro da prvenstveno ispune ranije data obećanja voljenoj osobi. Mogući su manji verbalni partnerski obračuni.

Zdravlje: Pokušajte izbjegavati hladnoću i visoku tjelesnu temperaturu.

Jarac

Posao: Nije loš dan za većinu Jarčeva da budu uspješni na poslovnom planu, iako ne baš onoliko koliko bi moglo biti realno.

Ljubav: Očekuje vas prosječan dan kada su u pitanju dešavanja na ljubavnom polju. Važno je da svojom sebičnošću ne zatežete trenutne partnerske odnose.

Zdravlje: Moguće nesanice, piše astroputnik.com.

Vodolija

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike Vodolija očekuje nekoliko neugodnih iznenađenja, prvenstveno od najbližih poslovnih saradnika.

Ljubav: Na polju ljubavi može biti iznenađenja, ali ovdje imate više šanse da pametnim taktičkim potezima malo popravite stvari za sebe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Predstavnici Riba tokom većeg dijela dana susrest će se s nekoliko prepreka, prvenstveno tehničke prirode, na putu do svojih profesionalnih ciljeva.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih događanja na polju ljubavnih odnosa, imat ćete jako dobre astrološke uslove za barem jedno zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nesanica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh