Svaštara

Horoskop za subotu: Strijelci su u novoj ljubavnoj vezi, Bikovi su u problemu, Vage se spremaju za velike promjene..

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas!

Ljubav - Alo.rs

OVAN

Vikend je pogodan za druženje, izlet i ljubav. Očekuju vas izvanredna iskustva. Između vas i znanca koji vas je u početku samo seksualno privlačio razvit će se potpuno razumijevanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BIK

Suočit ćete se problemom koji nećete moći brzo riješiti. Mogli biste početi gubiti nadu da će vaši napori donijeti priželjkivane rezultate, ali do kraja dana izaći ćete na kraj sa svime.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

Osjetit ćete naklonost prema jednom znancu i brzo shvatiti da vas nitko drugi ne zanima. Uživat ćete u spoznaji da ste pronašli partnera koji vam može parirati u verbalnim dvobojima.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

RAK

Vrijeme je za pokret prema novim prilikama. Krenut ćete u otvorenu potragu za novom ljubavi ili pokušati promijeniti stvari u postojećem odnosu. Ako ste u skladnoj vezi, dat ćete konkretan okvir svom odnosu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

Bit ćete energični i puni inicijative, a ljubav će vam biti pravo nadahnuće. Namjeravate li započeti ljubavnu vezu ili se posvetiti planiranju obitelji, pravi je trenutak za akciju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

Ako se već duže vrijeme nosite s izazovima koji vas iscrpljuju ili vam stvaraju kronični stres, napravit ćete zaokret. Partnerovi prigovori neće biti bez osnova pa ćete se potruditi biti bolji.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

Osjećate da ste spremni za velike promjene. Jasno ćete razmišljati i stvarati planove koji vam mogu donijeti više zadovoljstva. Na ljubavnom planu osmjelit ćete se za preuzimanje odgovornosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

Raspoloženje će vam biti promjenjivo. Imat ćete dosta nizak prag tolerancije za tuđe mane i nesavršenosti pa su izvjesne manje poteškoće u komunikaciji, posebice s bliskim ljudima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

Nova ljubavna veza ili nadolazeći ulazak u brak bit će vaša glavna preokupacija. Emocije će upravljati vašim postupcima i odlukama, na štetu prilike koja vam se otvorila u karijeri.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

Ljubomora će vam stvarati probleme. Pokvarit će vam izlazak s partnerom, a čak i kad budete u društvu prijatelja, nećete se moći suzdržati od zajedljivih primjedbi, kritika i provokacija.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

Postavit će se pitanje kvalitete zajedničkog života. Poželjet ćete malo više mira, tišine i samostalnosti, a s obzirom na trenutačne okolnosti, morat ćete se žestoko potruditi da to dobijete.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

Prepirat ćete se s članovima obitelji, a jedino ćete u društvu partnera biti donekle smireni. Ako ste samac, upoznat ćete pojedinca koji će vas snažno privući svojim šarmom i stilom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh