Svaštara

Strijelcu ljubav cvijeta, Djevicu očekuje transformacija – MLAD MJESEC U BLIZANCIMA okreće život naglavačke

Ukoliko mudro odigrate u narednom periodu, možete se radovati!

Mlad mjesec - Ilustracija / Astrosudbina.com

Pripadnici ovih horoskopskih znakova mogli bi dosta da se raduju u narednom periodu ako mudro odigraju.

Naša lunarna životna saga vrhunac obično dostiže u fazama mladog i punog mjeseca. I dok teatralnost punog mjeseca obično biva veliki klimaks kome smo se nadali, nenaglašeni mladi mjesec podstiče novi početak, novu priču i otvara nova vrata.

Ukoliko usmjerite energiju koju pruža mladi mjesec u nešto što vam znači – posao, odnose s drugima ili lični razvoj – verovatnoće da ćete postići uspjeh još su bolje!

Od 18. juna, čeka nas mlad mesec u Blizancima. Ovaj mlad mjesec mogao bi značajno da utiče na svaki znak, a odigrat će se na 26. stepenu. Šta to znači?

Ako ste proteklih godinu dana ranili na sebi, usavršavali se, sticali znanja i išli na neke obuke, ovaj period biće sjajna prilika da pokažete šta znate, šta ste naučili i za šta ste sve sposobni. Najvažnije je da ostanete pribrani i ne odustajete od svojih ciljeva kada se pojavi prva prepreka.

Ovo su dani samorealizacije, posebno ako ste u posljednje vrijeme više bili fokusirani na materijalno, a očekujte i da ćete biti uspješniji u komunikaciji nego inače. Time ćete se lakše povezati s drugima, a posebno je ovo dobra prilika za one koji se nadaju da će ući u novu ljubavnu vezu.

Ipak, pripadnici četiri horoskopska znaka najsnažnije će osjetiti uticaj mladog mjeseca u Blizancima.

Blizanci

Budući da je mlad mjesec u vašem polju, vi ste pod svijetlom reflektora!

Podstaknuti vatrom mladog meseca u prvoj kući, možete očekivati neku metamorfozu, značajan lični napredak, a u nekim situacijama nećete moći da se prepoznate – bićete hrabriji i preduzeti inicijativu.

Djevica

Ovaj mlad mjesec pogađa vašu četvrtu kuću ličnih poslova, pa ćete možda razmišljati o svom osjećaju sigurnosti i pripadnosti više nego ranije, Djevice.

Ovo je dobar trenutak za neku “kućnu transformaciju”, u vidu preseljenja, renoviranja, velikog spremanja, mijenjanja rasporeda namještaja… Šta god da preduzmete, planete kažu – prijaće vam!

Strijelac

 

Naredni mlad mjesec mogao bi da donese promjene u vašim odnosima s drugima.

To podstiče novo razumijevanje reciprociteta, podstičući vas da poboljšate svoje veze, analizirate temeljno odnose i prepoznate ko su ključni igrači u vašem životu.

Ribe

Vi ste mnogima glavna tema tokom mladog mjeseca u Blizancima, drage Ribe.

On daje energiju vašoj 10. kući imidža, postavljajući vas na pozornicu i privlačeći slavu i priznanja. Ovaj period može da pokrene značajan napredak u vašoj karijeri i doturi vam merdevine za put do uspjeha. Iskoristite ih!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh