Svaštara

ZANIMLJIVA SITUACIJA U BH. OPĆINI: NOJ PRODEFILISAO ULICOM, GRAĐANI GA SA ODUŠEVLJENJEM FOTOGRAFISALI

Još jedna neobična situacija dogodila se u Gračanici.

noj - hayat

Nakon što su medvjedi prošetali Sarajevom, noj je odlučio prošetat takozvanom “Čaršijom od posla” i to ni manje ni više nego pored Druge osnovne škole u ovom gradu.

Iznenađeni vlasnik krenuo je u potragu za izgubljenom životinjom dok su drugi građani sa zadovoljstvom slikali ovu prelijepu životinju.

Podsjećamo, u proteklih mjesec dana u Bosni i Hercegovini svakodnevno nailazimo na različite vrste životinja koje sve više za svoja staništa biraju upravo urbana naseljena područja, piše Crna Hronika.

Neki su tu zbog narušenog prirodnog staništa (šume), a neki pak na ulicu izađu samo nesretnim slučajem. Takav slučaj je bio i danas u Gračanici. prenosi hayat


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh