Svaštara

Afera u BiH: Supruga uhvatila asistenta fakulteta u preljubi sa studenticom pa napravila haos

Navodno, na jednom od snimaka koji se dijeli na društvenim mrežama je asistent NJ. J. u intimnim odnosima sa studenticom S. M., a sve je snimila njegova supruga

Seks-afera potresa Banja Luku nakon što su na društvenim mrežama osvanuli videosnimci okršaja univerzitetskog asistenta i njegove supruge zbog preljube koju je počinio sa studenticom.

Navodno, na jednom od snimaka koji se dijeli na društvenim mrežama je asistent NJ. J. u intimnim odnosima sa studenticom S. M., a sve je snimila njegova supruga. Na drugom snimku navodno se vidi napad supruge na asistenta.

Ona je snimak napravila u njegovom kabinetu iznenadivši ih svojom posjetom. Također, kako piše Aloonline.ba, internetom kruže i fotografije na kojima se vidi polomljeno staklo u kancelariji, a na pojedinim djelićima se nalazi i krv.

Iz banjalučke policije su kazali da ovaj napad nije prijavljen, ali da su određene provjere svejedno pokrenuli.

– Na osnovu javnih pogovaranja, ali i snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaviještene nadležne institucije – kazali su iz banjalučke policijske uprave.

Na društvenim mrežama objavljen je i printskrin prepiske između prevarene supruge i jedne banjalučke kozmetičarke, koju ova obavještava da se razvodi od nevjernog muža, neće s njim na planiranu svadbu, pa otkazuje termin koji je imala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh