Svaštara

U sve se miješaju: Najgore svekrve rađaju se u ova tri horoskopska znaka

Odnos između snahe i svekrve nije uvijek idealan, a neki vjeruju da na to može uticati i horoskop.

I zaista, prema astrološkim uvjerenjima, postoje tri horoskopska znaka u kojima se rađaju svekrve koje se vole da se miješaju u sve pa se zato smatraju najgorim svekrvama.

Rak
Svekrva u znaku raka često djeluje vedro, ljubazno i nasmiješeno, ali kad je bolje upoznate, shvatit ćete da voli da zabada nos gde mu nije mjesto i izaziva sukobe u porodici. Ponekad se osejća uvrijeđeno zbog sitnica i tada je u stanju da napravi predstavu ako ima publiku. Uprkos tome, ako i kada je potrebno, spremna je da pomogne sinu i snahi.

Lav
Ako imate svekrvu Lavicu koja vas s vremena na vreme gleda s neodobravanjem, vjerovatno ste zaboravili da joj udijelite kompliment. Lavovi vole da budu u centru pažnje, a komplimenti su im važni jer se tada osjećaju cenjenima. S druge strane, svekrve Lavice obično obožavaju svoje unuke i jedva čekaju da ih pozovete u goste.

Ovan
Razgovor sa svekrvom u znaku Ovna može biti prijatan. Često nude savjete, pomažu ili čuvaju svoje unuke a da ih to ni ne pitate. Ali može se dogoditi da pretjeraju i počnu da guraju nos u sve što se tiče vašeg braka. Ipak, dugoročno nisu štetne, a njihova prisutnost može izmamiti puno osmijeha, piše Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh