Svaštara

Muškarci priznali, evo šta prvo primijete kod žena i šta ih najviše privlači

Jedno istraživanje sprovedeno na pet hiljada muškaraca otkrilo je vrlo zanimljive rezultate.

Ljubav - Pult24.info

Ispitanici su u anketi trebalo je da odgovore na pitanje šta ih prvo zainteresuje kod žene koja ih fizički privuče.

Njihovi odgovori su poprilično zanimljivi i u svakom slučaju iznenađujući.

Ako ste mislili da su grudi ili gu,a na prvom mjestu – prevarili ste se!

10. Koža
Budući da će kod upoznavanja jedna od prvih stvari koju će muškarci vidjeti biti vaša koža i lice, nije iznenađujuće da je to stvar koja se primijećuje. Stoga, nemojte zanemariti svoju koži. Ipak, postoje stvari na vama koje su im daleko važnije…

9. Visina
Visina je stvar koju će mnogi primijetiti. Neko voli visoke djevojke, neko niske, nekome to uopšte nije tako važno. Ali evo, istraživanje kaže da je to stvar koju će momci primijetiti. Iako već i sama pozicija na listi kaže da to i nije nešto visoko na listi prioriteta.

8. Zadnjica
Da smo očekivali guz+,u na 8. mjestu – nismo. Ali postoje samo dva moguća objašnjenja:

1) momcima zaista nije tako važan izgled i oblik ženske gu,e.

2) Ili malo lošija varijanta – kada upoznaju osobu ispred sebe zapravo još ne vide gu,u, pa čisto iz logičnih razloga ona nije u prvom pogledu.

7. Stil
Modni stil i izričaj je stvar koju će momci primetiti i rado komentarisati. A često upravo naš stil otkriva o nama mnogo više detalja nego što i možemo zamisliti.

6. Noge
Ok, priznajemo da smo noge očekivali čak nešto više na listi, ali ni 6. mjesto nije za baciti. U svakom slučaju, momci će baciti oko na ženske noge i zauzeti svoje mišljenje o njima.

5. Težina
Očekivano, telesna težina takođe se našla na listi stvari koje će frajeri primijetiti na ženama. Ne govori su nužno o višku ili manjku kilograma, ukusi su različiti, ali svakako je to stvar koja se posmatra.

4. Kosa
Ako ste mislili da je momcima kosa nevažna, prevarili ste se. Muškarci će i te kako primeijtiti njegovanu, zdravu i urednu kosu. Pa ako koji put i zaborave da udjele kompliment nakon što se vratite od frizera, to nikako ne znači da ima vaša kosa nije važna.

3. Grudi
Sukladno očekivanjima grudi su se našle poprilično visoko na listi stvari koje će momci primijetiti na devojkama. Pa ukoliko imate aduta za pokazati, nije na odmet i to uzeti u obzir.

2. Osmijeh
Evo nas na samom kraju! Druga najvažnija stvar koju će frajeri primijetiti na ženama je osmijeh. Stoga, sljedeći put kad nekoga poželite da upoznate i ostavite dobar utisak, obavezno nabacite osmijeh na lice. Bez toga ne ide.

1. Oči
I imamo pobjednika! Iako su mnogi od vas pretpostavljali da će grudi ili guza biti na prvom mjestu, prevarili ste se. Istraživanje je pokazalo da su upravo oči prvo u šta se momci zagledaju. Ne kaže se uzalud da su ‘oči ogledalo duše’, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh