Svaštara

Prsten može sakriti, ali će ga ponašanje odati: 5 suptilnih znakova koji odaju nevjernog muškarca

Neki muškarci su jako dobri u skrivanju svog života da je ponekad jako teško znati da li je u vezi ili slobodan.

Mnoge žene misle da ako muškarac ne nosi prsten da nije oženjen, međutim, prsten je lako skinuti i sakriti, ali postoji nešto što će ga lako odati, a to je njegovo ponašanje. Ako želite otkriti da li je vaš izabranik u braku i da to vješto skriva, obratite pažnju na sledeće znakove.

1. Uvijek nađe neki izgovor ako se ne može vidjeti sa vama; Postoje opravdani razlozi kada muškarac ne može da se vidi sa vama i to bi trebali prihvatiti, ali ako vaš izabranik često koristi neke glupe izgovore, trebali biste biti oprezni.

Izgovori tipa “Moram tetki odnijeti lijek” ili “Moj drug se seli moram mu pomoći” su najsumnjiviji. 2. Ne zanimaju ga društvene mreže; U svijetu u kojem živimo gotovo da ne postoji osoba koja nema profil na nekoj od ruštvenih mreža.

Može biti jako čudno ako vaš novi dječko bježći od društvenih mreža i dopisuje se sa vama samo preko sms-a. 3. Izbjegava skupe poklone; Ako vaš muškarac glumi skromnost i odbija vaš skupi poklon koji ste mu kupili, postoji mogućnost da je oženjen,piše Infpult

Bocu pića će prihvatiti jer je lako može sakriti na poslu ili popiti sa kolegama, ali šolju sa šaljivim natpisom ili skupu kravatu će sigurno odbiti. Za takve poklone će morati odgovarati svojoj ženi. 4. Nema pravih prijatelja; Ako vaš muškarac govori kako on u suštini nema prijatelja sa kojima bi vas mogao upoznati to treba da vam bude znak za uzbunu.

Muškarci su uvijek okruženi prijateljima i oni svoja prijateljstva njeguju bolje od žena. Zato mu nemojte vjerovati ako kaže da nema prijatelja već ga pitajte da nije možda oženjen. 5. Zove vas samo sa posla ili iz auta; Ako primjetite da vas vaš izabranik zove samo dok je na poslu ili dok vozi svoj automobil to treba da vam bude sumnjivo.

Takođe, ako nikada pred vama ne razgovara na telefon to je takođe znak za uzbunu. Muškarac koji nema šta da krije neće ustajati iz stola ako treba da se javi na telefon i neće odbijati pozive u vašem prisustvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh