Svaštara

NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA FEBRUAR! Ova 3 znaka čeka veliki preokret na svim životnim poljima!

Februar mnogim horoskopskim znacima donosi veliki preokret na svim životnim poljima. Jedni će staviti tačku na ljubavnu vezu koja je već duži period toksična, drugi će konačno skupiti hrabrost da započnu sopstveni biznis, dok treći neće uspeti da se suzdrže od konflikata sa kolegama.

Beogradski astrolog Željka Knežević kaže da će ovaj mesec biti velika prekretnica za Ovnove, Device i Vage.

– Pun Mesec u Lavu (5. februar) pojedinim znacima može doneti tenzije u braku ili vezi. Dok će neki raskidati, drugi će učvrstiti svoju ljubavnu priču. S druge strane, kada Merkur napravi kvadrat sa Uranom u drugoj polovini meseca, treba biti obazriv na svaku sferu života jer su moguća ne tako prijatna iznenađenja. Sunce prelazi u znak Riba 18. februara i mlad Mesec će biti 20. februara takođe u Ribama, pa se treba paziti nekih spletkarenja, a kako će intuicija biti pojačana u tom periodu – onda je i poslušajte – savetuje astrolog Željka Knežević.

Pogledajte kratku prognozu za sve znake Zodijaka za februar.

OVAN
Vama ovaj mesec daje priliku da svedete sve započeto do kraja i da pokrenete nešto što je dosta veliko i što vam može dati uspeh na duži vremenski period. Pojedini Ovnovi mogu obnoviti neke poslove od ranije. Kada su finansije u pitanju oscilacije su aktivne – imate novca, ali i izdaci su povećani. Kod zauzetih Ovnova mogu se pojaviti neki problemi koji nisu razrešeni u prošlosti, pa bi bilo dobro da popričate smireno sa partnerom I rešite nesuglasice. Stiže vas umor.

BIK
Zatrpani ste poslom i raznim obavezama kojima se ne nazire kraj. Ako imate nadređene onda je bitno da se ne dokazujete već radite samo ono što su vaša zaduženja – da ne napravite sebi medveđu uslugu jer moglo bi biti pogrešno protumačeno. Pojedini Bikovi mogu razmišljati o kupovini nekretnine. Ako imate partnera mogući su veći nesporazumi u prvoj polovini meseca. Zdravlje vam je dobro i energija zadovoljavajuća.

BLIZANCI
Kada je reč o poslu otvaraju vam se mnoga vrati i prilike, pa se slobodno može reći da je uspeh zagarantovan. Pojedini Blizanci uz pomoć prijatelja koji su na poziciji mogu dobiti bolju ponudu na poslu ili čak da promene posao. Osobama u vezi ili braku predstoji putovanje, dok i slobodni mogu na putovanju upoznati interesantnu osobu. Budite oprezni u vožnji.

RAK
Pojedini Rakovi bi trebalo da reše neke zaostale probleme do sredine meseca. Dugovanja, tužbe i razne razmirice više ne mogu da se guraju po strani već se moraju rešavati . Ako imate partnera pazite na komunikaciju u prvoj polovini meseca. Sva neslaganja mogu biti zbog ljubomore ili stanbenog prostora. Ojačajte imunitet i ne uzimajte lekove na svoju ruku.

informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh