Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JANUAR 2023.

Vodoliju “ubija” umor, Lav da smanji slatkiše!

OVAN

POSAO: Napredujete, to vas čini posebnim i jakim. Držite sve u svojim rukama. LJUBAV: Dogovarajte se zajedno, ništa sami ne radite. Osećaj sigurnosti je nešto što vas čini jakim i sposobnim za dalji život. ZDRAVLJE: Često više brinete o partnerovom zdravlju, nego o svom.

BIK

POSAO: Sigurno ćete biti povremeno u fazi da vam se neke stvari ne dopadaju u poslu, samom radu. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, često ste preosetljivi i niste raspoloženi za neke emotivne promene. ZDRAVLJE: Zdravstveno vam se savetuje umerenost u svemu.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je sebe da naterate da radite ono što volite. Vi ste ponekad vizualni tip, a ponekad imate istančanu intuiciju za sve oko sebe. LJUBAV: Emotivno, planirate putovanje. Verovatno će vas ljubav i strast poneti, tamo negde, gde budete otišli. ZDRAVLJE: Savet da unosite manje slatkiša.

RAK

POSAO: Dobra saradnja sa znakom Jarca ili Bika, čuvajte se nadobudnog Lava ili uobražene Škorpije. LJUBAV: Emotivno ste više povezani sa prijateljima nego sa partnerom, to stvara jaz u zajednici. Popravite takav odnos. ZDRAVLJE: Pomalo osećate usporeni ili umorni od posla.

LAV

POSAO: Imaćete dobar poslovni odnos sa jednim Bikom. On je osoba koja može da vam da jasna poslovna i finansijska usmerenja. LJUBAV: Volite porodicu i decu. Koliko god godina da imate osećaj mladosti u vama daje snagu. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Manje šećera unosite u organizam.

DEVICA

POSAO: One Device koje se bave poslovima dizajna, umetnosti, kako su stvaralački nadareni, nije dobro da dozvolite sebi luksuz da budete pasivni, krenite u akciju. LJUBAV: Budite opušteniji u samom odnosu sa patnerom. On voli vašu nadahnutost. ZDRAVLJE: Pomalo morate da menjate nešto u načinu ishrane.

VAGA

POSAO: Posao može biti brže obavljen ukoliko se zadaci obavljaju u zajednici. LJUBAV: Emotivno, zamolićete partnera da vas ne opterećuje previše. Emocije su trenutno u drugom planu. ZDRAVLJE: Zdravstveno vaš stomak je ugrožen.

ŠKORPIJA

POSAO: Često vam se dešava da dolazite u situaciju da morate da branite sopstvene ideje i mišljenje. LJUBAV: U ljubavi ste previše konzervativni i to loše utiče na vaš odnos. ZDRAVLJE: Stres utiče na kožu. Opuštanje je potrebno.

STRELAC

POSAO: Mnogo brige o drugima i njihovom radu i uspehu mogu srozati vaš autoritet. LJUBAV: Ukoliko ste sami, a vaši prijatelji takođe, osećaju da su inferiorni u vašem društvu. ZDRAVLJE: Odmorite se dobro. Previše ste napeti.

JARAC

POSAO: Smatrate sebe tolerantnijom osobom od drugih i vrlo ste sigurni u ono što radite . Novac vam stiže preko saradnika iz znaka Raka. LJUBAV: Oni Jarčevi koji su u braku moraju da smanje svoje prohteve, dok Jarac u vezi ima pored sebe osobu koja je zahtevna. ZDRAVLJE: Imate dobru energiju.

VODOLIJA

POSAO: Mnogo radite reklo bi se da ste prezaposleni. Potrebno vam je da se okrenete drugima i zatražite pomoć. LJUBAV: Imate period ljubavi koji će vam probuditi čula. Niste tip koji samo preferira erotiku. Potrebno vam je duhovno jaka osoba. ZDRAVLJE: Često ste zatvoreni. Umor vam je neprijatelj.

RIBE

POSAO: Možete imati vest o promeni posla. To će vas oraspoložiti. LJUBAV: Ukoliko ste sami, ponovo može nastupiti stanje pasivnosti. Ako ste u braku ili vezi, partner voli vašu neobičnost. ZDRAVLJE: Potreban vam je sistematski pregled.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh