Svaštara

OVO SU 2 NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA HOROSKOPA: Ističu se po svemu, JESTE LI JEDAN OD NJIH?

Inteligencija se ne mjeri uvijek prema vašem IQ-u, prema astrolozima Vodolija i Škorpija su najpametniji horoskopski znaci

pametni ljudi- net.hr

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje najatraktivnije osobine. Ova astrološka mjerenja mogu čak predvideti sve, od vaše romantične kompatibilnosti do vašeg zdravlja. Ali kada je u pitanju inteligencija, koji znak ima najviše mozga?

Vodolija i Škorpija su najpametniji horoskopski znaci, kažu astrolozi – ali iz dva veoma različita razloga. Oni rođeni pod znakom Vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Škorpije, s druge strane, imaju više percepcije; oni su najbolji u realnoj proceni i razumevanju svijeta u cjelini.

To ne znači da drugi znaci zodijaka nisu inteligentni na svoj način. U stvari, Blizanci i Vage takođe imaju dosta mentalne pameti, prema Nilu Krebtriju, astrologu u školi astrologije Majo. Rak i Ribe su emocionalno najinteligentniji; drugim rečima, ističu se u prepoznavanju i rasuđivanju sopstvenih i tuđih osjećanja.

S druge strane, zemaljani znaci — Bik, Djevica i Jarac — pokazuju praktičnu inteligenciju. A vatreni znaci (Ovan, Lav i Strijelac) imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijim riziku i zauzimanju liderskih pozicija. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh