Svaštara

Oni su najgori muževi: Ako vas jedan od ovih znakova zaprosi, ne pristajte ni u ludilu

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni su ljubomorni i posesivni, a vazdušni su liberalni. Zemljani su veoma kritični, a njihova otvorenost se navodi kao dobar kvalitet.

Muškarac - Objektiv.rs

A ova tri znaka su ocenjena kao apsolutno najgori muževi.

Djevica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Djevice počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbjedile“. Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su veliki karijeristi i umiju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni, a zbog posla su u mogućnosti da ostanu do kasno u kancelariji, umjesto da provedu prijatno veče sa suprugom. Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera. Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najljepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrijednije – vrijeme za najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumijevanju i osjetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život. Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da cijeni sve njihove kvalitete. Pošto su i veoma lakovjerne, Ribe prihvataju krivicu, što ih čini nevjerovatno nesigurnim, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh