Svaštara

STIGLE RADOSNE VIJESTI U ZADRUGU – SVI SKAČU I URLIČU: Čestitke se samo nižu

Ovo je jedva čekao da čuje!

Nenad Aleksić Sha - Novi

Lazar Čolić Zola je pokrenuo još jednu temu na porodičnom sastanku.

-Ja imam određeno mišljenje o Macanoviću. Ljudi ne mogu da shvate da se na posteljinu ne prskaju omekšivači, dezodoransi… On je skinuo kvaku sa prozora i otvara kad on hoće – dodao je Brendon.

-Ne, Ša je odgovorno lice, ja sam samo fizički radnik – rekao je Bebica.

-Znam da je u emotivnom rastrojstvu, ali se dobro osjeća, jer se bar za nešto pita – nastavio je Radonić.

Njihov sukob je prekinulo pismo Velikog šefa, koje je pročitala Zorica.

-Dragi Ša, želimo od srca da ti čestitamo, u toku noći dobio si bratanca. Postao si ujak jednom Stefanu. I Stefan i njegova mama se dobro osjećaju i sve je u najboljem redu – glasilo je pismo.

-Hvala mnogo – rekao je Ša.

Zadrugari su ga podigli i počeli da skandiraju, a Ša je počeo da plače od sreće. Nakon toga su svi prišli da mu čestitaju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh