Svaštara

“OVO SU ČETIRI RAZLOGA ZBOG KOJIH VAS VARAMO!” Muškarci se usaglasili i otvorili oči ženama

Da li možete da pretpostavite?

Prevara u vezi - Twitter

Čak 88 posto muškaraca se odlučuje na aferu kad im partnerke izbegavaju odnos. Muškarci često imaju jači nagon od žena pa ulaze u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

Stranica za pronalaženje vanbračnih odnosa “Victoria Milan” pozabavila se temom – zašto toliko muškaraca vara, pa su anketirali njih 8210 iz celog sveta.

Želeli su da otkriju kakve iritantne stvari kod partnerke ih motivišu da utehu potraže u naručju ljubavnice.Ovo su najčešći razlozi:

Često menjaju raspoloženje
Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo to da krijemo od ljudi u čijem se društvu ne osećamo ugodno. Na početku veze većina pokušava da ostane pozitivna i srećna jer je tako lakše da se privuče i zadrži partner. Međutim, kada veza postajne ozbiljnija i trajnija, tada kočnica popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja. Prema istraživanju, čak 97 posto muškaraca je kazalo kako ih takvo ponašanje kod žena najviše iritira.

Ljubomorne su
Čak 96 posto muškaraca u anketi reklo je da nimalo ne voli takvo ponašanje. Stoga, moguće je da njihove partnerke imaju urođene probleme s ljubomorom, a to je ono što ih vodi u naručje drugoj,piše Srbijadanas

Pričaju prijateljicama o njihovoj intimi
Ovakvo ponašanje iritira 93 posto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može da bude neprijatno.

Lako se iznerviraju
I to je ono što muškarce vodi u preljubu jer dok su s ljubavnicama, napetosti te vrste nema pa im je prijatnije ponekad tako da provode vreme. Njih 90 posto se izjasnilo da im to jako smeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh