Svijet

UŽAS! PRONAĐEN MRTAV DJEČAK (1) NA IGRALIŠTU U PARKU! Ne zna se ništa, ali je policija uhapsila jednu osobu

Jednogodišnji dječak pronađen je mrtav na dječjem igralištu u parku.

srbija danas

Kameron Flores je imao svega devetnaest mjeseci kada je njegovo beživotno tijelo u devet sati prije podne pronađeno u parku u Kaliforniji.

Dječak je ubrzo prebačen u obližnji medicinski centar, ali su ljekari mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Dječakov otac Šafer Grindstav, star dvadeset i devet godina, uhapšen je pod sumnjom da je kao saučesnik učestvovao u prikrivanju zločina i ugrožavanja djece.
Još uvijek nije jasan uzrok smrti.

– Tog jutra me je probudio dečko sa kojim živim i rekao mi je da je u parku pronađen mrtav – ispričao je komšija Destini Tabs za KTLA.

– Policija me je pitala da li sam čuo ili vidio nešto sumnjivo i da li imamo sigurnosne kamere. Nažalost, nisam mogao da im pomognem. Užasno sam se potresao i zaista mi je žao.

Tibs je dodao su mu nadležni rekli da dječak ranije nije imao zdravstvenih problema i da je zato moguće da mu se nešto dogodilo u kući prije nego što je preminuo.

Istraga oko smrti se nastavlja.

Izvor: Srbija Danas/metro.co.uk/


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh