Svijet

PRINC HARRY SE KONAČNO OGLASIO O BOLESTI KRALJA CHARLESA: Evo šta je otkrio

Princ Harry konačno se oglasio o očevoj bolesti.

Prvi put otkako je javnost doznala za bolest kralja Charlesa III., njegov sin, princ Harry, govorio je o tome za ABC-jevu emisiju Good Morning America.

Ispričao je kako je posjetio London bez Meghan i njihove djece, manje od 24 sata nakon objave o Charlesovom zdravstvenom stanju. Na pitanje voditelja Willa Reevea je li mu to kratko putovanje bilo emotivno, Harry je odgovorio: “Gledajte, volim svoju porodicu. Zahvalan sam što sam mogao sjesti na avion i otići vidjeti ga i provesti vrijeme s njim.”

Reeve, čiji je otac Christopher Reeve nakon pada s konja ostao paraliziran, rekao je: “Također sam u vlastitom životu otkrio da vrsta bolesti u porodici može potaknuti ponovno ujedinjenje porodice. Je li to moguće u ovom slučaju?”

“Apsolutno. Da, siguran sam. U svim tim porodicama vidim to iz dana u dan. Mislim da svaka bolest, svaka bolest spaja porodicu”, kazao je Harry.

Princ Charles se nakon dijagnoze vidio s Harryjem na samo 30 minuta kako bi mu razina stresa ostala niska, rekao je ranije kraljevski stručnjak za The Sun. Svaki produženi sastanak završio bi udubljivanjem u stresne teme koje bi otežale kraljev oporavak, pojasnio je.

“Ne želite da mu skoči krvni pritisak. Kralju nije baš dobro, bez obzira na vrstu raka, on je na liječenju”, rekao je Jobson. Dodao je i da će Charlesu trebati mir da se oporavi. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh