Svijet

Tramp o Rihanninom nastupu: Najgori do sada

Sve je loše i nema talenta, poručio je Tramp

Bivši američki predsjednik Donald Tramp (Trump) izrazio je mišljenje o ovogodišnjem Super Bowlu i o Rihaninom (Rihanninom) nastupu.

Čini se kako on nije oduševljen.

Mnogo prije nego što je Rihanna izašla na scenu na stadionu State Farm u Arizoni, njen odnos s bivšim američkim predsjednikom nije bio sjajan.

Tramp je prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži Truth Social poručio da bez njenog „stiliste“ Rihanna ne bi bila ništa.

– Sve je loše i nema talenta – kazao je on.

Potom, nakon njenog nastupa koji se desio tokom poluvremena na 57. Super Bowlu ponovo se oglasio na spomenutoj društvenoj mreži uz prilično oštre kritike.

– Epski neuspjeh: Rihanna je imala, bez sumnje, najgori show na poluvremenu u historiji Super Bowla. I to nakon što je uvrijedila daleko više od polovine naše nacije, koja je već u ozbiljnom padu, svojim pogrdnim i uvredljivim jezikom – poručio je Tramp.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh