Svijet

U kući našli dva mrtva dječaka, jedan imao 2, a drugi 5 godina

U petak oko 14 sati pozvane su hitne službe na adresu u Dagenhamu. U kući su pronašli dva mrtva dječaka, u dobi od 2 i 5 godina. Uhitili su muškarca i ženu.

Policija - Ilustracija / Sestabrzina.com

Britanska policija je pokrenula istragu oko smrti dvoje djece u istočnom Londonu.

U petak oko 14 sati pozvane su hitne službe na adresu u Dagenhamu U kući su pronašli dva mrtva dječaka, u dobi od 2 i 5 godina. Uhitili su muškarca i ženu, poznate djeci, ali nisu naveli više informacija, piše Sky News.

Do žene je policija došla nakon što je pozvana da postupa u slučaju narušavanja javnog reda i mira nešto dalje od mjesta smrti dječaka.

– Ovo je vrlo uznemirujuće. Ima mnogo neodgovorenih pitanja. U ovoj fazi ne traži se nitko drugi za koga se sumnja da bi mogao imati veze sa smrću – kaže jedan od detektiva, piše Titox.net.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh