Region

SANJA JE SKOČILA U BUJICU KAKO BI SPASILA SVOJE PSE: A pazite samo šta se izdešavalo nakon što je OBJAVLJEN SNIMAK!

“Hrabra heroina”, stoji u opisu video snimka.

Djevojka spasila psa, Foto: Printscreen/Facebook/Zagreb.info

Koliko ljubav prema životinjama može biti velika najbolje pokazuje nedavni snimak nastao u Hrvatskoj, kada je jedna Sanja, prilikom obilnih kiša koje su nedavno pogodile područje Kimpi kod grada Krka, ušla u bujicu kako bi spasila svoja dva psa, piše espreso.

Na sada već viralnom snimku koji se između ostalog našao i na Fejsbuk stranici “Zagreb.info”, može se vidjeti hrabra Sanja koja, čini se nije razmišljala ni sekunde šta joj je činiti u sveopštom haosu, već je obučena ušla u bujicu i krenula ka svojim psima koji su u kavezima bili gotovo potopljeni.

“Hrabra heroina”, stoji u opisu video snimka gdje se može vidjeti da je Sanja najprije sama ušla u duboku vodi i počela da pliva do svojih ljubimaca. U jednom trenutku u pomoć joj je priskočio i muškarac koji je uradio isto što i ona, dok su ostali čekali malo dalje i cijelu situaciju snimali.

Nakon što je svoje pse uz pomoć čovjeka izvukla iz kaveza, izvela ih je na suhu površinu, gdje su joj onda još neki ljudi pomogli.

Video ipak izazvao različite reakcije:

Video je oduševio mnoge ljude širom regiona, posebno ljubitelje životinja koji su imali samo riječi hvale za ovakav hrabar gest.

Međutim bilo je i onih koji su, ne osporavajući sam gest, bili razočarani gdje je vlasnica držala svoje pse.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh