Region

“Hvala vam što ste čuvali TAJNU, vidim da su svi u nevjerici” Marija Šerifović se obratila prijateljima nakon što je postala MAJKA

Pjevačica se javno zahvalila onima koji su joj pružili podršku.

Marija Šerifović juče je objavila srećne vesti, da je dobila bebu uz pomoć surogat majke. Pevačica je dobila sina kome je dala ime Mario. Dete se rodilo u Los Anđelesu.

Marija je sada osetila potrebu da se javno zahvali svojim prijateljima koji su joj pružali podršku sve ovo vreme na putu da postane majka.Malo sam ostala bez teksta… Po prvi put u životu! Hvala vam što delite radost sa mnom. Vidim da ste svi šokirani, zatečeni i u neverici… To dokazuje samo jedno: Imam prijatelje zlata vredne! Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali. Ovo vam neću zaboraviti nikada. Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti sada… Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta dokle god hodam, stojim i postojim je sve moje vaše. A sada idem da mućkam mleko – napisala je Marija.Podsećamo, Marija je zajedno sa majkom, Vericom Šerifović, otišla u novembru u Amriku kako bi bila uz surogat majku u poslednjim mesecima trudnoće. Svi Marijini prijatelji i članovi porodice su presrećni što se pevačici ispunila želja da postane majka.

Surogat majčinstvo nije praksa u Srbiji, pa je Šerifovićeva rešila da ovu proceduru obavi u SAD-u. Ona često zbog privatnih i poslovnih odlazi u Ameriku i dosta vremena provodi tamo, pa nije ni čudno što je baš tamo odabrala da se to desi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh