Region

“UBIŠE GA KA SLIKU” – Bosanac, Srbin i Crnogorac se potukli s Rusima u Budvi

Oglasila se crnogorska policija.

Bosanac, Srbin i Crnogorac se potukli s Rusima u Budvi

Prošle sedmice na društvenim mrežama objavljen je video iz Budve na kojem se vidi više muškaraca koji se tuku, a potom i udaraju stolicama.

Kako navode, zabilježena je tuča između osoblja ugostiteljskog objekta i gostiju.
Tim povodom oglasila se policija iz Budve koja je identifikovala sve aktere događaja i protiv ukupno osam osoba podnijela prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“Budvanska policija je 18. jula oko 20:20 sati obaviještena da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira, prvo verbalnim, a potom i fizičkim konfliktom između više osoba”, saopšteno je iz Uprave policije.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon niza preduzetih radnji identifikovani su svi akter događaja i je utvrđeno da je L.E., državljanin Ruske Federacije prvo grubo vrijeđao muškarca iz Budve, te time počinio prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

“Nakon toga je L.E. prišao štandu jedne turistčke agencije gdje je, takođe prekršio Zakon o javnom redu i miru na štetu zaposlenog. Potom je došlo do fizičkog obračuna između sa jedne strane L.E., L.D. i L.D. svi državljani Ruske Federacije, a sa druge strane dva muškarca iz Srbije, V.M. i V.M., državljanina Bosne i Hercegovine B.P. i državljanina Crne Gore Lj.E. Svi učesnici fizičkog sukoba će prekršajno odgovarati zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru”, naveli su iz policije.

Nakon ovog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između L.E. i L.D. iz Podgorice, te je protiv njih također podnesena prekršajna prijava zbog narušavanja Zakona o javnom redu i miru.

“Sa prikupljenim obavještenjima, ljekarskim izvještajima gdje su konstatovane lakše tjelesne povrede kod L.D. L.D i V.M, izuzetim video nadzorima i javno objavljenim video zapisom detaljno je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se u radnjama pomenutih ne stiču elementi krivičnog djela”, zaključuju u policiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh