Region

SABLASNA TIŠINA I TUGA NA LEŠĆU: Sveštenik održao potresan govor na sahrani tragično nastradalog dječaka u masakru na Vračaru

Četvoro djece, koje je pomahnitali dječak ubica (13) ubio u pucnjavi u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Sahrana dječaku - srbija danas

Na beogradskom groblju Lešće još traje opelo dečaku A.Č., koji je ubijen u OŠ “Vladislav Ribnikar”, prošle nedejlje. Njega i još sedmoro učenika usmrtio je školski drug Kosta K., kao i radnika obezbjeđenja Dragana Vlahovića.

Posljednjem ispraćaju dječaka prisustvuje više stotina ljudi, rodbina, prijatelji, djeca koja su sa dječakom išla u školu, njihovi roditelji.

Na platou ispred kapele vlada potresna tišina. Na terenu se nalazi i vozilo hitne pomoći.

Opelo su služila dva sveštenika. Nakon opela povorka tuge krenula je ka grobnom mjestu gdje će mališan počivati.

Dječak će biti sahranjen u bijelom kovčegu.

Potresan govor sveštenika

– Bio vrhunski u vrlo čemu. Njegov mali život je tek počeo da živi, a mi se sa bolom i tugom sada opraštamo sa njim. Ostavio nam je note da ih slušamo. Planeta će ga pamtiti, jer je ostavio dubok trag u svom mladom životu – rekao je sveštenik, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh