Region

OVO JE SPISAK POVREDA KOJE IMAJU DJECA I NASTAVNICA U TIRŠOVOJ I KLINIČKOM: Najnoviji detalji!

Nastavnica ima povredu trbuha, ali je stabilno.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Prema prvim saznanjima Espresa u Univerzitetsku dečiju kliniku “Tiršova”, doveženo je troje djece od kojih jedan dječak ima prostrijelne rane ruke i noge, drugi dječak zadobio je ustrelne povrede butine, a djevojčica se nalazi u operacionoj sali i životno je ugrožena.

U Kliničkom centru nalaze se tri djeteta i nastavnica historije. Među njima su dva dječaka i jedna djevojčica. Jedan dječak ima povredu desnog kolena i trenutno je u ŠOK sobi, djevojčica je u operacionoj sali i ima povredu lijeve ruke i donjeg dijela trbuha. Nastavnica ima povredu trbuha, ali je stabilno.

Podsjetimo, jutros je u osnovnoj školi na Vračaru “Vladislav Ribnikar” učenik sedmog razreda ubio čuvara škole i prema nezvaničnim informacijama ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica.

Dječak je ubrzo uhapšen. A ispred škole se još uvijek nalaze vidno potreseni roditelji i veliki broj policajaca i ekipa Hitne pomoći, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh