Region

“KAO DA JE ZNALA ŠTA ĆE BITI, PA SE OPRAŠTALA OD DECE”: Šok objava Ane Volš o kojoj danas svi pričaju

Brojni komentari su osvanuli ispod pomenutog snimka nestale Ane Volš.

Ana Volš sa porodicom, Foto: INSTAGRAM/ANAWALSHE

Potraga za nestalom Anom Volš (39) ušla je u 11. dan, nove informacije iz istrage konstantno pristižu, a jedna objava na njenom “Instagram” profilu dodatno izaziva tugu zbog njenog nestanka jer se radi o njenim sinovima, ali i baca novi veo misterije na već zapetljan i komplikovan slučaj koji je pun nejasnoća.

Ana je na svom “Instagramu” prije tačno tri nedjelje objavila kratak video snimak na kojem se vidi prva odjeća njenih beba.

U opisu snimka je napisala da će ih uramiti za uspomenu. Na snimku se vide njihove prve benkice, zekice, bodići, džemperići, cipelice i prve igračke.

Brojni komentari su osvanuli ispod pomenutog snimka nestale Ane Volš, ali jedan izaziva posebnu tugu.

On glasi: “Kao da je znala šta je čeka pa se opraštala od svoje djece…”

Da podsjetimo, Ana Volš (39) je nestala 31. decembra 2022. godine. Njen muž Brajan Volš je uhapšen zbog ometanja policijske istrage. U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi u podrumu, a on je slagao policiju o svojim kretanjima u prvim danima Nove godine, piše Mondo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh