Politika

Dodik: Veze koje vežu narod u Srbiji i RS su neraskidive

Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio danas je da su ljubav i bratske veze koje vežu srpski narod u Srbiji i RS neraskidive i da su Srbi jedan narod gdje god živjeli.

Milorad Dodik - Radiosarajevo

Ponosan sam što je Republika Srpska dostojanstveno i svečano proslavila svoj najvažniji dan – 9. januar, na ponos svih njenih građana. Ali postoje i oni koji nisu propustili ni ovu priliku da iskažu svu svoju ostrašćenost i mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj, pišu Vijesti.

Medijska propaganda iz Sarajeva napala je i sina predsjednika Srbije, Danila, koji je došao da zajedno s nama proslavi Dan Republike.

Najoštrije osuđujem te brutalne napade iz Sarajeva, jer svi oni koje žele, imaju pravo da slobodno dođu u Republiku Srpsku.

Oni koji mrze Srpsku, treba da znaju da su ljubav i bratske veze koje vežu srpski narod u Srbiji i Srpskoj neraskidive i da su Srbi jedan narod gdje god živjeli, naveo je Dodik na Twitteru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh