Humanost

Mostar: Sve je spremno za Humanitarnu večer

Podsjećamo, utakmica će biti odigrana u USRC ‘Midhat Hujdur Hujka’, s početkom u 18 sati.

Sve je spremno za Humanitarnu večer - pr / haber.ba

Sve je spremno za sutrašnju Humanitarnu večer u okviru koje će biti odigrana humanitarna utakmica, u kojoj će se sastati ekipa H.O. ‘Izvor Pomoći’, S.U. ‘Mahala’ i prijatelji, protiv Fudbalskog kluba Velež.

Podsjećamo, utakmica će biti odigrana u USRC ‘Midhat Hujdur Hujka’, s početkom u 18 sati.

Cijena ulaznice je 3KM.

Naš Mario Maca Knezović je najavio humanitarnu večer danas u programu mostarskog radija Gradska mreža i pozvao sve građane da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. 

Kupovinom ulaznice, građani imaju priliku dati svoj doprinos da se obezbijede socijalno ugrožene porodice, ali i da uživaju u utakmici u kojoj će, između ostalih, nastupiti i fudbaleri Veleža.

Učešće na humanitarnoj utakmici potvrdio je i prvi kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, legendarni Vlatko Glavaš, što je i razlog više za dolazak većeg broja građana.

Još jednom pozivamo sve one, koji su u mogućnosti, da svojim prisustvom uveličaju ovu humanitarnu utakmicu i daju doprinos za one koji su u potrebi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh