Crna hronika

Pokušaj ubistva u Zagrebu: Muškarac nožem napao komšinicu

Zagrebačka policija je završila kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem koji je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela Ubistvo u pokušaju na štetu 65-godišnjakinje.

Policija Hrvatske - Twitter

Osumnjičenik je u ponedjeljak oko 10:30 u dvorištu kuće na području Vrapča, uslijed narušenih međususjedskih odnosa, došao do oštećene 65-godišnjakinje te je nožem pokušao usmrtiti, prenosi Index.

U namjeri su ga spriječili članovi njegove porodice. 65-godišnja žena je završila u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje joj je pružena ljekarska pomoć. Evidentirane su joj lakše tjelesne povrede.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 52-godišnjeg muškarca predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh