Crna hronika

Tinino (45) tijelo nađeno na seoskom imanju posle 7 godina: Muž krenuo do prodavnice, kad se vratio nije je bilo

Tinini rođaci su je opisali kao veselu osobu koja je imala dobar stil odevanja

Tijelo Tine Sačvel, koja je nestala u martu 2017. godine, pronađeni su na jednom seoskom imanju na Islandu.

Tina je imala 45 godina kada je nestala iz svog doma u Jogalu u Irskoj u martu 2017. Istraga o njenom nestanku vodila se šest i po godina.

Nakon što su na seoskom imanju nađeni njeni ostaci, policija je uhapsila jednu osobu.

Nekoliko godina ranije jedna muškarac je uhapšen zbog sumnje da je kriv za Tinin nestanak, ali je pušten iz zatvora zbog nedostatka dokaza.

U vreme kada je Tina nestala, njena porodica je pokrenula potragu za njom. Oni su tada izjavili da ne liči na Tinu da tako nestane, a zatim su je pozvali da se vrati kući.

“Tina dođi kući. Niko se ne ljuti na tebe. Nedostaješ i svojim ljubimcima. Ne mogu dalje bez tebe. Samo javi da si dobro”, izjavio je tada za medije njen suprug Ričard.

On je policiji ispričao da je na dan njenog nestanka poljubio suprugu i krenuo u prodavnicu. Kada se vtaio kući očekivao je da će je zateći kako gleda televiziju, međutim nje nije bilo u kući.

Ričard je ispričao da je primetio da su četiri dana nakon njenog nestanka iz kuće nestala dva kofera.

Tinini rođaci su je opisali kao veselu osobu koja je imala dobar stil odevanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh