Crna hronika

Saobraćajna nesreća u Srebreniku, smrtno stradao mladić (19)

Kod Srebrenika se sinoć dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 19-godišnji mladić. Do nesreće je došlo prilikom sudara putničkog vozila sa autobusom.

ilustracija

– Dana, 21. septembra 2023.godine oko 23,45 sati na magistralnom putu M.1.8, u mjestu Donja Potpeć, grad Srebrenik, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo VW-Passat kojim je upravljao E.S., rođen 2004.godine iz Srebrenika i autobus Man kojim je upravljao Z.A., rođen 1966.godine iz Tuzle.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi je smrtno stradao vozač E.S., čiju smrt na licu mjesta je konstatovao mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode, u prisustvu i pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, izvršili su policijski službenici OKP PU Srebrenik, koji nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode. U vremenskom periodu od 23,45 sati do 03,45 sati saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta bio u potpunosti obustavljen, saopćeno je iz MUP-a TK, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh