Crna hronika

POLICIJA ODUZELA BMW MOMKU KOJI JE NAKUPIO 11.000 KM NEPLAĆENIH KAZNI

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje 26.8.2023. godine, od osobe inicijala P. B. iz Trebinja, privremeno su oduzeli vozilo marke BMW.

BMW - Pozadine.info

Prilikom saobraćajne kontrole utvrđeno je da osoba upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, da je odbila da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu i da navedeno vozilo nije registrovano.

Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da je P. B. višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti sigurnosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 11.407 maraka.

Protiv P. B. nadležnom sudu slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, navodi se u saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Trebinje, piše PRESS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh