BiH

Na Bjelašnici danas minus 3, u Bihaću plus 15 stepeni, sutra u BiH pretežno oblačno

U BiH danas je pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom.

fena

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -3 stupnja, Ivan Sedlo i Sokolac 2, Sarajevo 4, Srebrenica 6, Tuzla i Zenica 7, Banja Luka i Prijedor 9, Bijeljina i Livno 10, Bugojno, Doboj, Drvar, Sanski Most i Trebinje 11, Gradačac i Mostar 12, Neum, Široki Brijeg i Stolac 14 i Bihać 15 stepeni, piše bosniainfo.

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska oblačnost, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Povremeno slaba kiša je moguća na sjeveru i na sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 17 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna temperatura oko 10 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh