Vijesti

Pali Facebook i Instagram, uzrok nepoznat!

Društvene mreže pod okriljem Mete trenutno su nedostupne.

To se prvenstveno odnosi na Facebook, Messenger, Trheads i Instagram, čiji korisnici ovog popodneva prijavljuju velike smetnje i žale se kako ne mogu pristupiti svojim profilima.

Problemi su počeli oko 16:20 sati, kada se mnogim korisnicima u Bosni i Hercegovini Facebook odjavio sa njihovih računa i bilo im se nemoguće ponovo ulogovati. Iste probleme prijavili su i u susjednoj Hrvatskoj, ali i u brojnim drugim državama i još uvijek se ne zna koliko je zemalja zahvaćeno.

Brojni korisnici Twittera iz svih krajeva svijeta pišu da im je Facebook nedostupan.

Iz Mete se još uvijek nisu očitovali po ovom pitanju, ali jasno je kako je u pitanju veći kvar s obzirom da probleme prijavljuju korisnici iz svih dijelova svijeta.

Očekuje se da pomenute društvene mreže uskoro ponovo budu u funkciji, a potom bi trebalo uslijediti i zvanično objašnjenje problema,pišu Vijesti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh