Tenis

DRUŠTVENE MREŽE GORE, NADAL SE OGLASIO! Potpuno je podijelio teniski svijet: Samo Novak može…

Karlos Alkaras je po prvi put u svojoj karijeri osvojio Vimbldon.

Novak Đoković - Reuters

On je u velikom finalu rezultatom 3:2 savladao Novaka Đokovića.

Meč za trofej prokomentarisao je i Toni Nadal, stric Rafaela Nadala. prenosi novi

On smatra da nijedan teniser, osim Novaka, ne može da parita trenutno najboljem igraču planete.

– Iskreno, ne vidim trenutno svijetu tenisa, sa izuzetkom Đokovića, igrača sposobnog da zaustavi Karlosov uspon. Đoković nema još mnogo godina karijere pred sobom, tako da smatram da će španski navijači imati priliku da uživaju u još mnogo mečeva, još mnogo pobjeda u nedjeljnim popodnevima koja dolaze – rekao je Nadal i dodao:

– Vidjeli smo na početku meča našeg igrača zbunjenog, pa su mnogi od nas pomislili da će Srbin dodati još jedan grend slem trofej u svoju riznicu. Međutim, momak iz Mursije je riješio da krene ispočetka u drugom setu, brzo je zaboravio sve što je bilo u prvom i postepeno je uspijevao da preokrene situaciju.

Novak Đoković je i poslije poraza u finalu Vimbldona ostao teniser sa najviše Grend slem trofeja, ali je propustio priliku da se izjednači sa Rodžerom Federerom po broju pehara na londonskoj travi, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh