Tenis

Đoković dobio zlatni reket

Novak Đoković se polako priprema za predstojeći Vimbldon, ali još uvijek ubira benefite zbog titule na Rolan Garosu i 23. Grend slem titule ukupno. Sada, ima poklon više.

Đoković dobio zlatni reket - instagram

Kompanija “Head”, koja za srbijanskog asa pravi rekete, udijelila je zlatni reket Novaku i čestitala mu na ovom nevjerovatnom dostignuću, pišu Nezavisne.

“Još uvijek nevjerovatno. Još uvijek vraćamo u glavi šta je Novak uradio. Kako bi na najbolji način mogući proslavili ovaj uspjeh i poseban momenat, organizovali smo umjetnika koji je napravio zlatnu repliku Novakovog reketa. Ovaj trofej je napravljen specijalno zbog Novakovog novog rekorda od 23. grend slem titule”, objavljeno je od strane kompanije.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Prema Đokovićevim riječima, može se zaključiti da je veoma srećan zbog ovoga, a odmah je i probao novi reket, ali se i slikao sa predstavnicima Heada.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh