Tenis

Dirljiv susret Đokovića i navijačice

Jedna ljubiteljka Novaka Đokovića imala je priliku da popriča sa najboljim teniserom današnjice, te je i iskoristila tu priliku uz emotivnu poruku.

Novak Đoković - Avaz.ba

U dva navrata, Đoković je zagrlio djevojku, a tokom čitave konverzacije, navode srpski mediji, je pomno pratio i na kraju ugledao suze na njenom licu, pišu Nezavisne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mona (@moonmejrinikolic)

Novak se priprema za turnir u Dubaiju gdje će prvi put nastupiti od Australijan Opena, a u skladu sa odlukama američkih vlasti, vidjeće se da li i dalje postoji mogućnost da igra u Indijan Velsu i Majamiju.

Od Melburna, Srbin je ponovo preuzeo prvo mjesto na ATP listi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh