Ostali sportovi

European Aquatics objavio sjajan video Lane Pudar

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila je jučer na Evropskom prvenstvu u Beogradu treće zlato i to u disciplini 50 metara delfin.

Lana Pudar - screenshot

ana je finalnu utrku okončala u vremenu 26.10 što je novi evropski juniorski rekord.

Pudar je prvo osvojila zlatnu medalju u disciplini 100 metara delfin, a potom je osvojila i zlato u disciplini 200 metara deflin, postavivši nove juniorske evropske rekorde u sve tri discipline.

Na Evropskom prvenstvu za juniore u Beogradu Lana Pudar je potvrdila totalnu dominaciju i svjetsku klasu u plivačkom sportu.

Zvanični kanal Evropskog prvenstva je nakon trećeg zlata pripredio sjajan video u kojem je i oduševljena Lana podijelila svoje impresije nakon nevjerovatnog uspjeha, pišu Vijesti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh