Košarka

Jusuf Nurkić prodaje svoju vilu za 8.3 miliona KM

Sretnik koji od našeg košarkaškog asa kupi ovo zdanje dobit će kuću od 932 kvadrata

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić od ovog ljeta je član Phoenix Sunsa, a od 2017. godine je igrao za Portland Trail Blazerse, prenosi Crna hronika.

Iako je godinama govorio kako želi biti u Portlandu do kraja karijere, ipak se desila razmjena, pa je tako Nurkić promijenio dom. Kako više neće živjeti u ovom gradu, stavio je svoju velelepnu vilu na prodaju.

On je prije nekoliko godina kuću platio 3,1 milion dolara (5,7 miliona KM), a sada je na prodaju za cijenu od 4,5 miliona dolara (8,3 miliona KM).

Sretnik koji od našeg košarkaškog asa kupi ovo zdanje dobit će kuću od 932 kvadrata. Uključuje nekoliko kuhinja, toaleta, četiri spavaće sobe, kao i kamin. Tu je i manji spa centar, te teretana.

Vani se nalazi bazen, još jedan manji spa centar, vanjska kuhinja, kamin i ognjište u koje možete sjediti. Kako izgleda ovaj fantastični dom, možete pogledati u fotogaleriji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh