Fudbal

Problemi za Kodru: Dva igrača upitna za susret za Lihtenštajnom i Islandom?

“A” reprezentativci Bosne i Hercegovine današnjim okupljanjem i prvim treningom započeli su pripreme za kvalifikacione utakmice sa Lihtenštajnom i Islandom.

Fudbalska reprezentacija BiH - N1

Prvi trening započeo je večeras u 18:00 sati, a selektor Kodro kratko je rekao kakva je situacija sa zdravstvenim biltenom naše reprezentacije.

“Imamo problem s Barišićem koji je došao povrijeđen, ima preglede i ujutro i vidjet ćemo šta će biti s njim. Sutra ujutro također očekujemo da će Anel Ahmedhodžić doći i on je imao neki problem s povredom, pa ćemo vidjeti na čemu je i on”.

Jasno je da bi nedostatak ova dva defanzivca bio veliki problem, naročito uzmemo li u obzir njihovu formu, te da su standardni u svojim klubovima.

Naša najbolja fudbalska selekcija u sljedećim mečevima ima imperativ pobjede ukoliko želi nastaviti sanjati plasman na EURO direktno kroz kvalifikacije. Zmajevi su trenutno četvrta selekcija grupe J, sa sedam bodova zaostatka u odnosu na drugo mjesto koje vodi direktno na Evropsko prvenstvo, a koje drži reprezentacija Slovačke sa 10 osvojenih bodova.

Naši reprezentativci do sada su ubilježili jednu pobjedu i tri poraza, a sljedeći meč igraju u Zenici 08. septembra na stadionu Bilino Polje. Tri dana kasnije gostovat će selekciji Islanda. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh