Fudbal

NEKOĆ JEDAN OD NAJVEĆIH HRVATSKIH TALENATA HLADNO ODBIO PARTIZAN: “Zašto bih išao u Srbiju?!”

Ante Ćorić, nekada jedan od najvećih hrvatskih talenata, otkrio je da je prije 2 godine imao ponudu od Partizana, ali da ju je odbio.

Sada 26-godišnji fudbaler, je ovog leta slobodan igrač, pošto mu je konačno istekao ugovor sa Romom, u kojoj nikada nije uspio da se nametne i izbori za minutažu.

Trenutno čeka ponudu, a u međuvremenu je gostovao u emisiji “Podkast inkubator”, gdje je između ostalog rekao da ne bi igrao za neki klub iz Srbije.

– Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku?! Ja tako gledam. Partizan ili Crvena zvezda? Prije dvije godine je bilo kontakta. Bila je priča za Partizan jedne godine, ništa konkretno. Samo sam se zahvalio da ne bih i to je to – rekao je Ćorić.

Ćorić je 2018. otišao u Romu iz Dinamo Zagreba, ali je vrijeme provodio uglavnom na pozajmicama u Almeriji, Venlu, Olimpiji iz Ljubljane i Cirihu. Dok je bio u Dinamu uspio je sa 20 godina i da odigra 4 utakmice za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh