Fudbal

Nedim Hadžić se oprostio od crvenog dresa

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba kao i cjelokupnu sportsku javnost, da je dogovoren sporazumni raskid saradnje sa našim dosadašnjim fudbalerom Nedimom Hadžićem.

FK Velež

Nedim Hadžić je rođen 19. marta 1999. godine u Sarajevu. Prve fudbalske korake napravio je u Akademiji FK Sarajevo, da bi se potom priključio i prvom timu Bordo tima. Karijeru je zatim nastavio u juniorskoj selekciji portugalskog Leixões SC, da bi se potom vratio u BiH u FK Mladost Doboj Kakanj. U BiH je pored pomenutih klubova nastupao i za FK Sloboda Tuzla, kao posudba NK Slaven Belupo.

Pored toga, važno je istaknuti da je nastupao za omladinske U15, U17, U19 i U21 fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U dresu Rođenih odigrao je ukupno pet utakmica, u kojima je postigao jedan pogodak.

Hvala, Nedime!”, poručili su iz FK Velež, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh