Fudbal

Bajern pokucao na vrata Milana: Želja im je Teo Hernandez

Real Madrid se navodno već raspitao za usluge Alfonsa Dejvisa, a Bavarci su spremili listu želja u slučaju njegovog odlaska

Bajern bi mogao ostati bez svoje zvijezde na poziciji lijevog beka, Alfonsa Dejvisa (Alphonso Davies), za kojeg je zainteresiran Real Madrid. Međutim, ne sjede Bavarci prekrštenih ruku.

Oni su se okrenuli zvijezdi Milana Teu Hernandezu (Theo). Francuz igra sjajno za Rosonere od dolaska 2019. godine i pomogao im je osvojiti prvu titulu prvaka Italije nakon deset godina.

Također, Hernandez je član ubojitog dvojca po lijevoj strani, koji tvori sa Rafaelom Leaom. Ove sezone je 25-godišnji Francuz upisao četiri gola i pet asistencija u Seriji A i Ligi prvaka.

Bajern se priprema za mogućnost gubitka Dejvisa, koji je na „meti“ madridskog Reala, pa Francuza vide kao idealnu zamjenu.

Rosoneri bi za svog igrača tražili oko 100 miliona eura, pošto njegov ugovor važi do juna 2026. godine. S druge strane, Hernandez nije pokazivao želju za odlaskom, ali kada vas Bajern pozove nikad ne znate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh