Film i TV

Ša IZVEDEN iz Bele kuće – Ušao u neviđen SUKOB sa Stanislavom: Odmah UDALJEN od učesnika

Neprijateljski odnos između Stanislava i Nenada danas je premašio sve granice, a obezbeđenje ih je jedva obuzdalo.

U “Eliti” je bilo vreme za debatu, a učesnici su imali pravo da podele svoja mišljenja o cimerima iz Bele kuće.

U jednom trenutku, kada je Lepi Mića dobio reč, Nenad Aleksić Ša je uleteo u kuću i počeo da viče, a kasnije se u ustru raspravu umešao i Nenadov večiti rival, Stanislav Krofak. Ma šta ti znaš matori – vikao je Ša.

– Koga ćeš ti, da te udarim kao pevca – rekao je Ša.Čiča beži tamo – rekao je Mića

Nakon što je Ša krenuo da vređa Lepog Miću, Stanislav je planuo i krenuo da se sukobi sa Nenadom Aleksićem. Obezbeđenje je odmah uletelo u kuću kako bi ih sprečio u nastanku sukoba.

Ša je odmah izveden iz Bele kuće u dvorište, a čak i tada je vikao i dobacivao Mići, a obezbeđenje i Jovana Tomić Matora bili su sa njim kako bi ga obudali. Ovo nije prvi put da je Ša ušao u sukob sa Stanislavom, a s obzirom da je Krofak pod tenzijom nakon raskida sa Majom Marinković, Šaovo ponašanje bila je samo kap koja je prelila čašu u novom sukobu.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh