Film i TV

Maja LIKUJE ZBOG Janjuševog gubitka: PROVOCIRA tamo gdje ga najviše boli – Potpuno rasulo, on na ivici SLOMA

Sve je u potpunom haosu.

Maja i Janjuš - srbija danas

Učesnica Elite Maja Marinković ne prestaje da se zabavlja otkad se svađaju njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, pa je ovoga jutra odlučila da doda još malo ulja na vatru.

Naime, Marinkovićka je sve vrijeme likovala i smijala se kada je videla da Aneli pati zbog svađe sa bivšim košarkašem, pa je odlučila samo da pomalo dobacuje da bi napravila još veći haos.

– Vidim da se dešavaju veliki problemi u raju. Šta da radim, lijepo sam pričala do čega će da dođe, ali me niko nije slušao! Sve je Aneli sad došlo na naplatu, samo je bilo pitanje vremena kad će Janjuš da poludi – pričala je Maja, ali Ahmićeva nije želela da ulazi u dodatnu dramu.

Podsećamo, sve je u Eliti zapanjila poslednja svađa Aneli i Janjuša, pa mnogi fanovi para u spoljnom svetu misle da će se teško pomiriti.

Kako je odnos između učesnika Elite Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve gori i gori, oni nastavljaju da se svađaju čim se sretnu, pa je sada Marko nastavio posle emisije da je proziva pred svima. Naime, Janjuš je Aneli rekao da mora da iskulira na neko vreme i da je za sada najbolje da se malo drži po strani.

– Ne mogu da trpim nikakva objašnjavanja i za sad je najbolje da iskuliramo. Od sinoć se u emisiji raspravljamo i hajde malo da se ponašamo normalno. Kad ti kažem da me pustiš, samo to uradi i nikakav problem neće biti – rekao je Janjuš, a Aneli je nastavila da plače, pa se na kraj udaljila od njega.

Izgleda da je Maja uspjela da ih sve dovede do ludila i “izađe kao pobjednica”.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh