Film i TV

Stanislav rekao Mioni INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA – “Majka ti je rekla da si…” Opšta pometnja u “Eliti”

Teška sudbina mlade pjevačice.

Miona, Stefan i Sha - srbija danas

Miona Jovanović od samog početka sumnja u reči bivšeg dečka Stanislava Krofaka kada je u pitanju njena porodica i njihov međusobni kontakt dok je ona u rijalitiju. Jovanovićeva čak ni ne sluti da je Stanislav priložio sve prepiske, kako bi dokazao istinu, piše Srbija Danas.

Međutim, tokom sinoćnje emisije “Pitanja gledalaca”, Stanislav je otkrio koliko je Mionina majka razočarana zbog njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša, a ovo priznanje izazvalo je totalnu pometnju u Beloj kući, očekivano.

Krofak je priznao sve detalje kontakta sa porodicom Jovanović, a čini se da Miona više ni ne pokušava da sakrije kajanje zbog ulaska u vezu sa Ša, koji joj svakodnevno pravi scene.

– Videli smo da se boriš sa mozgom zbog izdaje, a da ti srce govori drugačije, da voliš Mionu – glasila je konstatacija.

– Ne. Ja sam raskrsto sa Mionom. Gotovo je – odgovorio je Stanislav.

– Ti si dolazio u decembru i želeo si da joj nešto kažeš, što naravno nije moguće nikako – kazao je voditelj.

– Jesam tad. Došao do Šimanovaca, želeo sam samo da zna da se ni sa kim nisam napolju muvao. Jam sam s Mionom završio onda kada je ona ušla u vezu sa Ša. Tad sam stavila tačku na taj odnos. Čuo sam se poslednji put sa Mioninim roditeljima nedavno, njena majka je rekla da ju je Miona izdala – istakao je Stanislav bez trunke ustručavanja.

Podsjećanja radi, Nenad Aleksić Ša je juče nakon celodnevne drame potpuno demolirao kuću u naletu bijesa, a sankcije su ubrzo stigle – bivši reper je kažnjen mesečnim honorarom po nalogu Velikog šefa.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh