Film i TV

Nedeljna zarada Dalile Dragojević iznosila je preko 10.000€, a poslije ove nagrade cifra će se povećati

Dalila Dragojević otkrila novosti o svom Tiktok profilu

Pobednica rijalitija Parovi i drugoplasirana učesnica Zadruge, Dalila Dragojević već dugo sve poslove stavlja postrani i primarno se bavi snimanjem za društvenu mrežu Tiktok.

Dalila se prvenstveno bavi snimanjem Tiktok lajvova koji ponekad traju i do 20 sati bez prestanka.O njenoj zaradi putem ove platforme neprestano se spekuliše, a procene su da rijaliti zvezda svake nedelje zaradi i preko 10.000 evra.

Ona je sinoć sa svojim pratiocima na Instagramu podelila jednu novost vezanu za njen Tiktok.

– Prva osoba na Balkanskoj listi koja je osvojila LIVE PRO. Hvala svima koji su pomogli da osvojim status profesionalca u emitovanju uživo – napisala je Dalila na svom storiju.

Ova nagrada će joj doneti mnoge beneficije kada je snimanje lajvova upitanju, a ne sumnjamo da će pozitivno uticati i na njenu zaradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh