Film i TV

Luna nikad iskrenije o EMOCIJAMA prema Radanoviću: Na dan Slobine i Jelenine SVADBE otkrila da li misli na bivšeg

Đoganijeva nikad iskrenije o svemu.

srbija danas

Nekadašnja rijaliti učesnica, Luna Đogani tokom gostovanja u emisiji “Amig show”, voditelj Ognjen Amidžić postavio je pitanje o Slobi Radanoviću, njenom bivšem.

Tokom segmenta emisije u kojem gostima postavlja škakljiva pitanja koja im je postavila publika, Amidžić je Lunu pitao o bivšem.

– Pazi sad, ima dva onako… Da li se nekad sjetiš Slobe – pročitao je Amiždić pitanje za Lunu.

– U kom smislu? Kao emotivno? Ne – odgovorila je Luna, a zatim je pojasnila svoj odgovor i emocije:

– Iskreno, naravno da te ne lažem. Vidim ga na TV-u, čujem nešto da, on je poznata ličnost. Čovjek je pjevač, ali neka emocija ružna ili lijepa, ne postoji, ne – rekla je jasno Luna.

Podsjetimo, Luna i Sloba započeli su svoju romansu u rijalitiju “Zadruga”, ali se njihova veza nije završila slavno s obzirom na to da je on tada još uvijek bio u braku sa Kijom Kockar koja je kasnije ušla u rijaliti, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh