Film i TV

ODUZET MU JE HONORAR” Teške optužbe kruže Elitom, otkriven razlog Janjuševog REVOLTA?

Ovo se govori o trenutnom stanju u Beloj kući.

Ovo se govori o trenutnom stanju u Beloj kući.Marko janjušević Janjuš je danas napustio emisiju radio ‘Amenzija’ zato što se ne oseća najbolje.

Aneli Ahmić je odmah zatim pala u stanje duhoklonuća, a čitava javnost je bila vrlo zabrinuta.Sada je na Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem isplivalo šta može biti uzrok Jaškovog stanja.

– Čitam da je Janjuš danas napustio radio jer su im smanjili honorar za vođenje. Nikakva depresija nije razlog – stoji u ovoj objavi.”Dobio informacije da je prijavljen za pretnje”, “Treba njima dvoma smanjiti sve”, “Smanjili mu honorar zbog radija, svi se žalili”, “Emisija smor i lični obračuni ne zasluzuju dinara”, “Šta pričate ljudi, čovek je sahranio brata” – nizali su se komentari na mreži.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh