Film i TV

U 58. godini preminuo glumac David Gail poznat po ulozi u seriji ‘Beverly Hills’

David Gail, glumac koji je glumio dr. Joea Scanlona u više od 200 epizoda Port Charlesa, spin-offa serije General Hospital, preminuo je u 58. godini.

David Gail / Agencije

Osim toga, glumio je i Stuarta Carsona, zaručnika Brende Walsh (Shannen Doherty) u seriji Beverly Hills 90210, te Deana Collinsa u sapunici Savannah.

Njegova sestra Katie Colmenares potvrdila je tužnu vijest. Uzrok smrti nije poznat.

“Jedva da je postojao i jedan dan u mom životu da nisi bio uz mene, uvijek moj pratitelj, uvijek moj najbolji prijatelj spreman suočiti se sa svime i bilo kim sa mnom”, napisala je Katie te je dodala “da će ga svaki dan držati u svom srcu”.

“Ti si predivno, voljeno i nevjerovatno ljudsko biće koje nedostaje svake sekunde, svakog dana, zauvijek”, napisala je, pišu Vijesti.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh