Film i TV

Rutina u koju se Victoria Beckham zaklinje za savršeno mladolik i blistav ten

Victoria Bechkam otkrila je svoju rutinu njege kože za koju se kune za blistav i sjajan ten.

Victoria Beckham - Instagram

Victorijin režim uključuje svakodnevnu upotrebu LED lampe za poticanje proizvodnje kolagena i smanjenje upale, ali je i poznata po svojim antibakterijskim svojstvima i sposobnosti da djeluje na ton i teksturu kože.

Također, ona dva puta dnevno nanosi serum Cell Rejuvenating Power seruma i Cell Rejuvenating Power Priming Moisturiser. Oba proizvoda kreirao je dr. Augustinus Bader.

Drugi element u njenom režimu je kremasta masku za lice koju je za nju kreirala slavna facialistica Melanie Grant. Uz pristup najboljima od najboljih, nije ni čudo da je odabrala masku Melanie Grant, koja osim što je prethodno radila s Augustinusom Baderom i Chanel Beauty, također brine o koži Rosie Huntington-Whiteley i Rose Byrne.

Posljednji korak nastaje uz pomoć Granta i njezinog pouzdanog dermaplanera, kozmetičkog skalpela koji koristi za pedantan piling kože. Sve u cilju rješenja dlačica na koži, ali i mrtve kože. Iako možete dermaplanirati kod kuće.
prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh