Film i TV

Prekookeanska ljubav – Dalila Dragojević sa dečkom u Americi UŽIVA ZA SVE PARE, svi komentarišu OVO

Dalila uživa u ljubavi sa novim dečkom, a njih svoje ne kriju sreću!

Bivša zadrugarka i voditeljka Dalila Dragojević već neko vrijeme provodi novogodšnje praznike u Americi sa svojim momkom.

Naime, mnogi muškarci pokušali su da osvoje Dalilino srce, ali je to za rukom pošlo upravo njenom momku, za kog je otkrila u mnogim video klipovima na društvenoj mreži tiktok da se zove Marko.

Voditeljka otputovala je u Ameriku kako bi za doček Nove godine bila sa njim, te na tiktoku skoro svakodnevno snima kako provodi dane preko okeana. Ona je objavila jedan video snimak na kom se može vidjeti da su ona i Marko otišli na klizanje.

Pred kraj samog video snimka, Dragojevićka je objavila i fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te je jasno da je on osvojio njeno srce.

@daliladragojevic Ovaj dan je priča za sebe,to ću vam ispričati u nekom od narednih videa,sada uživajte u ovom kratkom ali slatkom videu ❤️???? Posjeta klizalištu #rockfeller ???? #newyork #love #couplegoals #trending #fyp #foryoupage #america ♬ Special Edition – Robert Cristian & Sonny Flame

Takođe, ona je objavila video snimak na kom se njih dvoje voze, pjevaju i štipaju jedno drugo za obraze, a ono što su mnogi primijetili jeste da kada su zajedno, zaista su stalno nasmijani.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh